Yowis Ben – Dulur Saklawase

Saben dino
Aku ngerasakno ayem njero dodo
Mergo aku nduwe awakmu
Konco kenthelku

Tentrem soro, Urip rekoso
Kabeh dirasakno
Kon wes tak anggep dulurku dewe
Konco kenthel terus saklawase
Yen karo awakmu senajan sepi
Keroso rame

Susah senang wis kene liwati
Kenangam terus ning jero ati
Awakmu mesti orak mblenjani
Amargo koe sing tak percayani

Awakmu konco kenthelku
Awakmu konco kenthelku
Kon wes tak anggep dulurku dewe
Konco kenthel terus saklawase
Yen karo awakmu senajan sepi
Keroso rame

Kon wes tak anggep dulurku dewe
Konco kenthel terus saklawase
Yen karo awakmu senajan sepi
Keroso rame

Susah senang wis kene liwati
Kenangam terus ning jero ati
Awakmu mesti orak mblenjani
Amargo koe sing tak percayani

Awakmu konco kenthelku
Awakmu konco kenthelku
Kon wes tak anggep dulurku dewe
Konco kenthel terus saklawase
Yen karo awakmu senajan sepi
Keroso rame

Check Also

Ten 2 Five - You

Ten 2 Five – You

Ten 2 Five – You Ohhh You did it again You did hurt my heart …