web site hit counter

Jihan Audy – Salah Dalan

Jaremu aku siji sijine
Wong seng neng ono neng atimu
Ora ono liyane
Tresnomu mung kanggo aku
Nanging nyatane koe mileh liyane

yen pancene iki wes dadi dalane
Kudu nerimo kabeh keputusane
Senadyan abot sanggane
Aku merjuangne koe
Nanging lungomu ojo ngene carane
Loro atiku loro
Kelangan tresnamu ilang separuh nyawaku

[Reff:] Yo mung koe sing paling rak tresnani
Nanging koe seng tego ngelarani
Janji tulus nganti tekaning pati
Opo koe wes lali

Suwene aku ngancani
Yen mung akhire tresnomu menggok dalane

Check Also

Yura Yunita – Tenang

Yura Yunita – Tenang

Dialog dini hari Kepada diriku sendiri Tak bisa ku tertidur lagi Melayang pikirku tak pasti …