Ishal - Kangen Kerjo

Kangenku neng nduwur panggung
Menghibur para pengunjung
Mugo musibahe cepet rampung
Aku iso manggung

Kangen kerjo pengen isi saldo
Rindu konco konco
Ndeng cepet viruse lungo

Pat belas dino aku ra ngopo ngopo
Ra nyambut gawe, raiso isi saldo
Meh nyalahke sopo gusti seng due kerso
Belajar ikhlas kudu iso terimo

Tapi wes ono, ono seng ngenteni
Spp anak kudu di lunasi
Handphone ne ket mau muni wae
Ini wes mesti tagihan seng liyane


Kangen kerjo pengen isi saldo
Rindu konco konco
Ndeng cepet viruse lungo

Bingung meh ngopo, neg omah planga plongo
Ndelok megic jar isine oraono
Mugo wabaeh ra ngasih satus dino
Ndang iso nyambut gawe ngisi saldo

Tapi wes ono, ono seng ngenteni
Spp anak kudu di lunasi
Handphone ne ket mau muni wae
Ini wes mesti tagihan seng liyane

Tapi wes ono, ono seng ngenteni
Spp anak kudu di lunasi
Handphone ne ket mau muni wae
Ini wes mesti tagihan seng liyane

Kangen kerjo pengen isi saldo
Rindu konco konco
Ndeng cepet viruse lungo