Intan Chacha - Ora Janji

Rasane koyo wong mati suri 
Yen kelingan kowe nglarani ati 
Mengapa dulu aku kau cintai 
Sekarang kau tinggal pergi 

Ibarat gurun ra dadi kali 
Wes ra bakalan aku mbaleni 
Pilih pergi timbang loro ati 
Yen kon balen aku ra janji

Ra abot aku ninggalne kowe 
Mergo aku wes oleh gantine 
Ra abot aku ninggalne kowe 
Ojo rumongso 
kowe sing ganteng dewe 

Lanangan ra mung siji kowe pergi golek ganti
Timbang mikir ngengkleng pikiran dadi sepaneng
Abang abang lambe kowe ngomong sak penake
terusno lakumu tak golek dalanku dewe


Kelakuanmu soyo GJ bikin kesel gue 
Golek inspirasi ra sah kakean atraksi 
Menungso mung nglampahi gusti allah ngijabahi
Kowe karo aku ditakdirne pancen uduk jodhone

Ibarat gurun ra dadi kali 
Wes ra bakalan aku mbaleni 
Pilih pergi timbang loro ati 
Yen kon balen aku ra janji

Ra abot aku ninggalne kowe 
Mergo aku wes oleh gantine 
Ra abot aku ninggalke kowe 
Ojo rumongso
kowe sing ganteng dewe 

Lanangan ra mung siji kowe pergi golek ganti 
Timbang mikir ngengkleng pikiran dadi sepaneng 
Abang abang lambe kowe ngomong sak penake 
terusno lakumu tak golek dalanku dewe 

Kelakuanmu soyo GJ bikin kesel gue 
Golek inspirasi ra sah kakean atraksi 
Menungso mung nglampahi gusti allah ngijabahi
Kowe karo aku ditakdirne pancen uduk jodhone