Ilux ID - Kuat Ati

Sayang sing tak suwun
Mung pangapuramu
Dudu karep ati iki
Ninggalke sliramu

Sayang lungaku ora bakal
Keliyo tresno
Mendem roso senajan atiku loro

Sayang maafkan orang tuaku
Bukan maksud hati ini
Tuk kecewakanmu


Sayang yakinlah suatu saat nanti
Ku berjanji sehidup semati dadi siji
Denganmu pujaan hati

Sayang.
Hanya satu yang ku mau
Cukup restu dari orang tuamu
Tresnoku lan tresnomu
Supoyo langgeng
Ora bakal dadi semu

Pujaan hati
Tak suwun sing kuat ati
Mergo tresno iki kita yang jalani
Mugo kabeh mangestoni
Katresnan iki
Mugo Gusti ngijabahi