Dimas Cahyo - Wes Tak Ngapuro

Wes tak ngapuro
Salah lan luputmu
Aku sadar marang
Sopo aku iki

Ora bedo amung
Klilip ning mripatmu
Mulo aku pamit
Ngilangi loromu

Wes aku kowe
Cukup semene wae
Dudu mergo tego
Aku kudu nglungani

Salah tresno iki
Luput ing pemburi
Malah amung gawe
Tambah loro ati


Dongaku nggo kowe
Mugo seneng ro de e
Iso ayem tentrem
Bahagia pemburine

Dongak no aku biso
Golek penggantimu
Lan biso ngelalekke
Kabeh ceritaku ceritamu

Aku lungo
Dudu tego
Cukup crito
Kowe aku

Aku lungo
Dudu tego
Cukup crito
Kowe aku