Ndarboy Genk - Lintang Sewengi

Yen Ono Salah Ning Uripku
Kulo Nyuwun Pangapuramu
Aku Sih Pingin Lanjut
Senajan Wis Kebacut
Tak Akoni Aku Sing Luput

Udan, Udano Sing Gede
Gelintirno Eluhku Iki
Gowono Mili Ojo Mbok Gowo Bali
Salahku Sing Wingi Uwis Tak Getuni

Bubar Ora Tak Baleni
Remuk Redam Ati Iki

Koyo Ngene Wong Kelangan
Rasane Ora Karuan
Mergo Salah Dalan
  
Lintang Sewengi
Cukup Sewengi Iki
Ra Bakal Tak Duweni
Mung Ngeridu Ati
Tresno Mung Sak Kedep Moto
Kowe Teko Amung Dadi Gudo
       
Gebyar Netromu
Mung Pandelengan Semu
Ngluluhke Atiku
Ninggal Tatu Jeru
Aku Lan Kowe Cukup 
Cukup Sewengi Wae

Bubar Ora Tak Baleni
Remuk Redam Ati Iki
Koyo Ngene Wong Kelangan
Rasane Ora Karuan
Mergo Salah Dalan

Lintang Sewengi
Cukup Sewengi Iki
Ra Bakal Tak Duweni
Mung Ngeridu Ati
Tresno Mung Sak Kedep Moto
Kowe Teko Amung Dadi Gudo
             
Gebyar Netromu
Mung Pandelengan Semu
Ngluluhke Atiku
Ninggal Tatu Jeru
Aku Lan Kowe Cukup 
Cukup Sewengi Wae
Aku Lan Kowe Cukup 
Cukup Sewengi Wae