Lali Soro - Mantan Karbitan

Hey mantan, piye kabarmu saiki
Sing mbiyen ngomong sayang, nanging ngilang
Hey mantan, tak pikir koe lali
Nggawe cidro saiki ngajak mbalik

Sory-sory tan, kok lucu tenan
Koe pede teko mung ngajak balikan
Matur suwun tan, wis tau sayang
Masio lamis, mergo koe mantan karbitan

Aku sing kadung loro mergo tau mbok tinggal
Saiki kadung nyaman mergo nerimo kahanan
Masio nahan perih mergo tau kelangan
Sepuro kulo wegah nek balikan

Hey mantan, tak pikir koe lali
Nggawe cidro saiki ngajak mbalik

Sory-sory tan, kok lucu tenan
Koe pede teko mung ngajak balikan
Matur suwun tan, wis tau sayang
Masio lamis, mergo koe mantan karbitan

Sory-sory tan, kok lucu tenan
Koe pede teko mung ngajak balikan
Matur suwun tan, wis tau sayang
Masio lamis, mergo koe mantan karbitan

Aku sing kadung loro mergo tau mbok tinggal
Saiki kadung nyaman mergo nerimo kahanan
Masio nahan perih mergo tau kelangan
Sepuro kulo wegah nek balikan

Aku sing kadung loro mergo tau mbok tinggal
Saiki kadung nyaman mergo nerimo kahanan
Masio nahan perih mergo tau kelangan
Sepuro kulo wegah nek balikan

Masio nahan perih mergo tau kelangan
Sepuro kulo wegah nek balikan

Sepuro kulo wegah nek balikan