Ndarboy Genk - Lintang Sewengi Lyrics



Yen ono salah neng uripku
Kulo nyuwun pangapuramu
Aku sih pengen lanjut
Senajan wis kebacut
Tak akoni aku sing luput

Udan udanno sing gedi
Klintirno eluhku iki
Gowono mili, ojo mbok go bali
Salahku sing wingi uwis tak getuni

bubar ora tak baleni
Remok redam ati iki
Koyo ngene wong kelangan
Rasane ora karuan
Mergo salah dalan

Lintang sewengi, cukup sewengi iki
Rabakal tak nduweni, mung ngeridu ati
Tresno mung sak kedep moto
Kowe teko amung dadi godo

Gebyar netramu, mung pandelengan semu
Ngluluhke atiku, ninggal tatu jeru
Aku lan kowe cukup, cukup sewengi wae

Bubar ora tak baleni, remok redam ati iki
Koyo ngene wong kelangan, rasane ora karuan
Mergo salah dalan

Lintang sewengi, cukup sewengi iki
Rabakal tak nduweni, mung ngeridu ati
Tresno mung sak kedep moto
Kowe teko amung dadi godo

Gebyar netramu, mung pandelengan semu
Ngluluhke atiku, ninggal tatu jeru
Aku lan kowe cukup, cukup sewengi wae
Aku lan kowe cukup, cukup sewengi wae