Xaluna - Ora Ngemis Bali Lyrics



Piye kahananmu Saiki
Wong seng,uwes nutup dalan
Dalanku nggenahke atimu
Dalanku ngerti kahananmu
Ngertio jenengmu isih tak sebut
Neng saben dongaku

Emanen wektumu,Tulung lalekno aku
Nangismu wes ora tak rungokke
Mesakno atimu,goleko gantiku
Gusti wes gariske...
Aku kowe dewe-dewe

Opo salah aku kelingan kowe
Aku ra ngemis bali
Mung perih neng ati
Isih teles,durung mari
Nguyak kowe aku menyerah
Legowo atiku pasrah
Ku seng susah, koe seng bungah
Wes yo wes lah

Wes suwe wektune kowe ninggal aku budal
nikah di jodohke leh ku ngroso setengah modar
Rabimu mbiyen nyisani crito seng rung rampung
Kelangan tresnamu roso ati tansah gempung
Salahku nggon endi yen aku terus kelingan
Jenenge kenangan ora cepet bablas ilang
Senadyan jero ati jalok kowe iso Bali
Bubar yowes bubar jaremu aku wes ra berarti

Emanen wektumu,Tulung lalekno aku
Nangismu wes ora tak rungokke
Mesakno atimu,nggoleko gantiku
Gusti wes gariske...
Aku kowe dewe-dewe

Arepo kowe nangis sak sero-serone
Aku tetep ra milih kowe
Lereno nyikso batinmu saben dino
Ngeleng aku mung nambah loro


Opo salah aku kelingan kowe
Aku ra ngemis bali
Mung perih neng ati
Isih teles,durung mari
Nguyak kowe aku menyerah
Legowo atiku pasrah
Ku seng susah koe seng bungah
Wes yo wes lah

Opo salah aku kelingan kowe(salah tenan)
Aku ra ngemis bali (aku wes ro wonge)
Mung perih neng ati
Isih teles,durung mari(Tulung rasah bali)
Nguyak kowe aku menyerah(rasah nguyak aku)
Legowo atiku pasrah( aku du jodomu)
Ku seng susah koe seng bungah
Wes yo wes lah ( wes yo wes lah)