Vadesta - Kudu Lungo Lyrics

Kudu Lungo
(feat. Nvna Putri)



Aku tresno karo kowe
Snajan ati iki loro ngerteni
Aku tresno karo kowe
Snajan aku dudu pilihanmu

Aku sayang kowe tapi
Aku kudu lungo
Mergo gede tresnoku
Mbok sio sio

Aku sayang kowe tapi
Aku iso opo
Merjuangke kowe
Ora ono hasile

Opo kowe rangerteni
Isi njero ati iki
Tak ungkapke rosoku
Dinggo sliramu

Nanging opo balesane
Kowe milih ro liyane
Dongaku nggo kowe
Seng apik wae

Opo pilihanmu kui
Kuat koyo aku iki
Ngarepke kowe
Nanging ora tok arepke

Opo pilihanmu kui
Kuat koyo aku iki
Yowes rapopo
Nyerah aku lungo

Ngapurane aku
Wes ninggal awakmu
Ora maksud gawe gelo atimu

Mugo kowe iso
Bahagia ro wong lio
Snajan atiku wes
Kebacut cidro

Opo kowe rangerteni
(aku kudu ngerti pie)
Isi njero ati iki
(kowe sakpenake dewe)
Tak ungkapke rosoku
(aku wes rabetah)
Dinggo sliramu
(karo kowe)

Nanging opo balesane
(iki dadi pilihanku)
Kowe milih ro liyane
(aku milih ro liyane)
Dongaku nggo kowe
(matursuwun dongaku)
Seng apik wae
(yo nggo kowe)
Dongaku nggo kowe
(dongaku nggo kowe)
Seng apik wae
(seng apik wae)
Matursuwun dongaku
(matursuwun dongaku)
Yo nggo kowe
(yo nggo kowe)