Slemanreceh - Korban Cinta Lyrics

Korban Cinta



Udan tangisku  wes tak lalekke
Mergo kabeh iki ra isoh dipeksakke
Tak ikhlaske anggone tresno marang de'e
Huooooo
Senajan loro aku tetep isoh nguatke ati

Maafkanlah aku bermain  cinta di belakang mu
Tak kusangka kalau dia kekasihmu
Namun hati ini terlanjur mencintainya
Maafkan perasaan ini

Mengikhlaskannya
Memilihmu
Aku ikhlas kanggo bahagiane
keloroku wes tak songgo dewe

Sepurane aku Ra niat gawe loromu
Dongaku nggo koe isoh Nemu gantine
Mugo kahanan Iki gawe sadar sak Kabeh e
Yen aku kan Kowe wes dadi korbane

Maafkanlah aku bermain cinta di belakang mu
Tak kusangka kalau dia kekasihmu
Namun hati ini terlanjur mencintainya
Maafkan perasaan ini

Mengikhlaskannya
Memilihmu
Aku ikhlas kanggo bahagiane
keloroku wes tak songgo dewe

Sepurane aku Ra niat gawe loromu
Dongaku nggo koe isoh Nemu gantine
Mugo kahanan Iki gawe sadar sak Kabeh e
Yen aku kan Kowe wes dadi korbane