Hendra Kumbara - Kangen Ra Ketulungan Lyrics



Udan sing teko
Mung iso tak sawang lewat jendelo
Adem hawane
Soyo kangen kowe sing ayu dewe

Yen wayah wengi teko
Kowe sing ono ning ngimpiku

Aku kangen karo kowe
Raiso tak pendem, mung lewat hape
Pengen ketemu, pengen ngusel pipimu

Aku kangen ra ketulungan
Angel merem, ra doyan mangan
Mung pengen siji, kowe gek ndang bali