Dory Harsa - Jodo feat Nella Kharisma Lyrics

Jodo


Sajak tresno, sing neng njero dodo
Ora iso, bakal tak lalekno..
Gedhe roso, ati kulo pantes tak juangno
Kebacut nyemplung ati tekan dodo..

Kowe.. sing paling tak sayangi..
Aku pingin dadi siji mergo kowe..
Sing dadi pilihan ati..

Mugo.. bapak ibumu merestui..
Sungkem kulo kalih dongo tak panjatno..
Jodo mesti Gusti berkahi..

Tak kendhangi karo tak esemi..
Soko ati, koe tak tresnani..
Tak tembhangi..
Kulo krungu langit melu nyanyi..
Rindu niki kulo sing nduweni..

Kowe.. sing paling tak sayangi..
Aku pingin dadi siji mergo kowe..
Sing dadi pilihan ati..

Mugo.. bapak ibumu merestui..
Sungkem kulo kalih dongo tak panjatno..
Jodo mesti Gusti berkahi..

Kowe.. sing paling tak sayangi..
Aku pingin dadi siji mergo kowe..
Sing dadi pilihan ati.. hoo..

Mugo.. bapak ibumu merestui..
Sungkem kulo kalih dongo tak panjatno..
Jodo mesti Gusti berkahi.. iii..
Jodo mesti Gusti.. berkahi..