Dodit Mulyanto - Udut Kopi Lyrics

Udut Kopi
(feat. Lek Dahlan)



Mbok kiro aku susah
Naliko ngajak pisah
Aku salah
Aku seng bungah
Duit jatah mas mas san
Gawe bisnis tambal ban
Pak satpol PP merengut
Aku di angkut

Obate udut Karo ngopi

Tak tempuh lungo numpak prahu
kerjo golek sangu
Bar riyoyo tak tembung wong tuamu
Nyatane Kowe malah lali
Karo Kabeh janji
Titeni besuk Kowe bakale rugi

Menurut info WhatsApp
Grup para jomblo kuat
Terdapat warkop nikmat
Bakulnya mantab
Besuk ku dandan mlipit
Mataku bikin sipit
Aku tebar pesona
Bagai bintang Korea

Obate udut Karo ngopi

Tak tempuh lungo numpak prahu
kerjo golek sangu
Bar riyoyo tak tembung wong tuamu
Nyatane Kowe malah lali
Karo Kabeh janji
Titeni besuk Kowe bakale

Tak tempuh lungo numpak prahu
kerjo golek sangu
Bar riyoyo tak tembung wong tuamu
Nyatane Kowe malah lali
Karo Kabeh janji
Titeni besuk Kowe bakale rugi