Kelangan Ati - Damara De Lyrics

Kelangan Ati



Wes semongso anggonku ngilangke roso
Roso tresno sing ono ning dodo
Saben wayah wengi nganti kegowo ngimpi
Opo iki diarani tresno kang sejati

Nganti kapan anggonku bukak atimu
Bakal tak tunggu nganti sak kuatku
Opo kowe lali janji manismu wingi
Bebarengan karo aku tekane mati

Dan diriku wes kelangan
dirimu sing tak sayang sayang
Cerito iki kanggo aku
bakal mung tak kenang

Kudune aku nggoleki
nggoleki coroku tuk berpaling
Mugo kowe ora nglarani
Tresnoku sing koyo wingi

Nganti kapan anggonku bukak atimu
Bakal tak tunggu nganti sak kuatku
Opo kowe lali janji manismu wingi
Bebarengan karo aku tekane mati

Dan diriku wes kelangan
dirimu sing tak sayang sayang
Cerito iki kanggo aku
bakal mung tak kenang

Kudune aku nggoleki
nggoleki coroku tuk berpaling
Mugo kowe ora nglarani
Tresnoku sing koyo wingi

Dan diriku wes kelangan
dirimu sing tak sayang sayang
Cerito iki kanggo aku
bakal mung tak kenang

Kudune aku nggoleki
nggoleki coroku tuk berpaling
Mugo kowe ora nglarani
Tresnoku sing koyo wingi