Kangen Amerika – Ardha Tatu & Kristin D Lyrics



kemulono nganggo selimut tresnomu
neng amerika tak tunggu tekamu
sing tak sawang neng angkoso
mung kowe dudu wong liyo

muliho sewengi nemoni aku
gowonen neng kene roso kangenmu
ngawe-awe neng impenku
mung kowe sing mbedo aku

manggono neng endi
neng pucuk ndonyo
yen kangen mulih mesti teko

dudu suket teki
sing gawe loro
aku ngerti kangenmu neng amerika

kemulono nganggo selimut tresnomu
neng amerika tak tunggu tekamu
sing tak sawang neng angkoso
mung kowe dudu wong liyo

muliho sewengi nemoni aku
gowonen neng kene roso kangenmu
ngawe-awe neng impenku
mung kowe sing mbedo aku

manggono neng endi
neng pucuk ndonyo
yen kangen mulih mesti teko

dudu suket teki
sing gawe loro
aku ngerti kangenmu neng amerika

manggono neng endi
neng pucuk ndonyo
yen kangen mulih mesti teko

dudu suket teki
sing gawe loro
aku ngerti kangenmu neng amerika