Brani - Porak Lyrics

Porak



Brapa kali lagi brani mau gila
Tunjuk mana brani siapa mau langgar
Brapa kali lagi brani mau gila
Tunjuk mana brani siapa berani langar

[Rap]
Ini Tank not bis kecil ramah macam tayo
Kau banyak tanya cek semua lagu saya tu di bio
Brani bukan MNG kami jalan sendiri
Tak perlu pegang, tak perlu kekang, tak perlu larang dek

Kutu rambut panjang ko dah demo macam anak senja mabok antimo

Jual ijazah buat modal album kalau dah kaya tembak Ariel Tatum
Kolom komentar dah dibakar terlalu banyak api yang berkobar
Muka atlet UFC tapi berantam kok main cakar

Teman dalam selimut musuh pinggir bantal
Minda mereka kosong walau mengaku lebih awal
Sila makan hati kami bayar bill
setan dah rasok how do you feel

Brani tak perlu api ni cukup kau dengarkan
Takkan jadi tamak saat medali pun dikalungkan
Kemaja hitam, tunggang kuda putih
Aku yang tangkap, kau dalam BUI

Masih kuasa WOW atas diri sendiri
Masih punya WOW bina jalan mandiri
Legacy ku Army, mimpi kau itu kami
Ini fame ku mulai gila rompak semua lini

Sapu rata semua muka dua kami masih satu takkan ada dua
Flow gila-gila macam ni memang jarang jumpa jadi jangan coba-coba
Serangan ini atack combo
Berkobar eskobar macam pablo

Sorong-sorong suara tarek-tarek kata
Kau suka yang mana sila pilih rasa, tak banyak bicara
Tak suka begadoh
Baik pergi diam sila cari ruang tedoh

Flow berbelok-belok yang otak bodoh tunggu aku block
Masih guna hip-hop walau mereka sudat membelot
Kumat didalam ego mau cari kemenangan
Kendaramu dibelakang brani selalu angkat tangan

[Verse]
Brapa kali lagi brani mau gila
Tunjuk mana brani siapa mau langgar
Brapa kali lagi brani mau gila
Tunjuk mana brani siapa berani langar

[Rap]
Member kami macam air di cincang takkan putus
Selalu banyak mata baca revolusi kan di cetus
Pecah dalam layu percik-nya satu melayu
Tak perlu menghembus lilin brani selalu dirgahayu

Jelas porak-poranda kuceng nak lawan singa
Submachine-gun mu besar tapi peluru kau bunga
Banyak yang bolak-balek setelah putuskan quit
I need to smoke so i not a use liquid yaa

Aduk janji manis tunggu sampai larut
malam terlalu dingin dahinya mengerut
Sifat-sifat dingin karna tu lirik kurajut
Hallo yang sedang halu sulit ya mengejar salut

Still masih nikmat macam guna sasa jadi tolong ingat-ingat dengan siapa kau nak bicara
Apa mau kau dari aku bos?
Bos, bos, bos ko!
Wa rap cepat guna turbo

Jadi tolong ingat-ingat dengan siapa kau nak bicara
Dah turun hujan rintik tuk apa menyiram bunga
Nama dah punya dan tidak berguna mencari muka
Tak dikenali ku macam intel jika di KL brani dah masuk kartel

Sebagus apapun kau tetap buka kiblat
Kita ni orang timur dengan baik i'tikad
Ini LIL-O bukan yang laen
Seluruh yang aku punya kini aku All-in

Make some noise dengan brani aku brani ya
Tambah dosis lagi kita belum tinggi ya
Malam masih panjang si jalan belum pulang
Tanggung sikit lagi kita party sampai petang

Hey! Hey! sorak-sorak lagi sorak-sorak
Tutup pintu jangan buka nanti semua mata bengkak
Boleh main, boleh gabong tapi jangan norak
Boleh bolak-balik tapi ko pakek otak

[Verse]
Yang pura-pura baik tu, tunggu ku buka kartu
Yang pura-pura baik tu, tunggu ku buka kartu

Brapa kali lagi brani mau gila
Tunjuk mana brani siapa mau langgar
Brapa kali lagi brani mau gila
Tunjuk mana brani siapa berani langar

Brapa kali lagi brani mau gila
Tunjuk mana brani siapa mau langgar
Brapa kali lagi brani mau gila
Tunjuk mana brani siapa berani langar