Via Vallen - Mung Titipane Lyrics

Mung Titipane


yen kelangan.. ikhlaske wae..
kudu iling kabeh iki mung titipane..
mugo mugo wae.. Gusti ngijabahi..
di ganti sing luwih..

masa mudaku untuk bekerja
tak lupa berdoa minta yang Kuasa..
agar.. ku bisa mengangkat
derajat keluarga..
tiada waktu untuk hura hura..

aa.. a.. aaa.
yen kelangan.. ikhlaske wae
kudu iling kabeh iki mung titipane..
mergo awak dewe.. rak melu nduweni..
penting kowe kudu iling Gusti mboten sare..

tapi ojo lali.. usaha sing gigih..
karo paling penting dungo
terus marang Gusti..
mugo mugo wae.. Gusti ngijabahi..
di ganti sing luwih..

yen kelangan.. ikhlaske wae
kudu iling kabeh iki mung titipane.
mergo awak dewe.. rak melu nduweni..
penting kowe kudu iling Gusti mboten sare..

tapi ojo lali.. usaha sing gigih..
karo paling penting dungo
terus marang Gusti..
mugo mugo wae.. Gusti ngijabahi..
di ganti sing luwih.. huwo..

yen kelangan.. ikhlaske wae
kudu iling kabeh iki mung titipane..
mergo awak dewe.. rak melu nduweni..
penting kowe kudu iling Gusti mboten sare..

tapi ojo lali.. usaha sing gigih..
karo paling penting dungo
terus marang Gusti..
mugo mugo wae.. Gusti ngijabahi..
di ganti sing luwih..
huwo.. haa..