Pendhoza - Ngeliyo Lirik

Ngeliyo


Lorone ati bagai tertusuk duri
Arep obah dadi males
Awakku iki lemes

Raiso sambat aku mencoba kuat
Nanging malah tambah loro
Kelingan koe ngeliyo

Nandur kembang malah tukule brambang
Gawe mripat iki nanges
Ati tansah keires ires

Ora nyongko koe milih wong liyo
Padahal aku sing slalu ono
Ratau gawe koe loro

Yen pancen ngene balesanmu
Aku mung iso pasrah
Tak tangisono kui wes dadi karepmu

Janji setio saiki mung dadi cerito
Mergo koe malah milih wong lio
Ora peduli kepie perasaanku iki
Ning ngarepe mto koe malah ngeliyo

Wes kadung tresno aku digawe loro
Opo salahku ini kok kamu malah pergi
Nyesek ning njero ati aku wes cinta mati
Padahal aku tulus koe malah nglarani

Janji setia saiki mung dadi cerito
Mergo koe malah milih wong liyo
Ora peduli kepie perasaanku iki
Ning ngarepe moto koe malah ngeliyo

Bubur kacang ijo, campur ketan ireng
Ajur njobo njero mike koe dadi cumleng
Pileh mangan sego tinimbang mangan roti
Ranyongko koe tego janjimu tok blenjani

Tresno tenanan malah tok nggo dolanan
Atiku ora gampang nompo iki kahanan
Kudu ikhlas nglelekke tak kubur dalam dalam
Mugo iki terakhir ngalami kegagalan

Yen pancen ngene balesanmu
Aku mung iso pasrah
Tak tangisono kui wes dadi karepmu

Janji setio saiki mung dadi cerito
Mergo koe malah milih wong liyo
Ora peduli kepie perasaanku iki
Ning ngarepe moto koe malah ngeliyo

Janji setio saiki mung dadi cerito
Mergo koe malah milih wong liyo
Ora peduli kepie perasaanku iki
Ning ngarepe moto koe malah ngeliyo