Lirik Ndarboy Genk - Klodran Dadi Kenangan

Klodran Dadi Kenangan


ora gampang aku ngelaleke
kadung akeh kenangane
dalan jembar  sing tak lewati sepi
ora ono kowe sing ngancani

perempatan klodran aku nanggis pinggir ndalan.
naliko kelingan koe ngajak bubaran
saiki kutoku wis kadung mewah
kowe tak jak balen tetep po wegah

wis tak ubengi kota bantul iki
janjane koe lungo neng ngendi

loro ku iki sing tak gowo neng pinggir segoro
angslup jeru neng parangkusumo
kangen ku iki ra karuan
mubengi paseban kabeh iki mung tinggal kenangan

kuto ku wis mbangun deso
janjimu mbangun keluargo
nanging opo doyo setyoku wis muspro