Lyrics Topik Sudirman - Wegah Kelangan

Wegah Kelangan
by Topik Sudirman

Mandeko singmu nangis
Aku ora tegel nek kowe wes nangis
Aku ning kene kangen, uwes kangen banget
Esemmu ngguyang ngguyu karo aku

Nanging mung konco, tak pendem tresno
Padahal ning ati loro

Tulus tresnaku
Bacut ket awale wes kadung jeru
Aku bakal merjuangke
Kowe karo aku, kowe karo aku

Sawangen aku
Bakal setyo janji nyimpen tresno aku
Senadyan kowe dudu nggonanku
Atiku pancen nggonanmu, atimu dinggo wong liyo

Mandeko singmu susah
Aku ora tegel nek kowe wes susah
Mergo manis esemmu, apikan sliramu
Marai keblasuk anggonku turu

Nanging mung konco, tak pendem tresno
Padahal ning ati loro

Tulus tresnaku
Bacut ket awale wes kadung jeru
Aku bakal merjuangke
Kowe karo aku, kowe karo aku

Sawangen aku
Bakal setyo janji nyimpen tresno aku
Senadyan kowe dudu nggonanku
Atiku pancen nggonanmu, atimu dinggo wong liyo
Dinggo wong liyo, dudu nggonanku