Lyrics RNK - Lalekno Tresnamu

"Lalekno Tresnamu"

Naliko mbiyen
Bebarengn dadi siji
Kowe lan aku
Susah senang tetep di lakoni
Ning opo kowe tego nglalekke janji
Sing tau mbok ucap raono bukti

Tekan saiki
Aku raiso lali
Keloro ati iki nganti kepati pati
Kowe ra rumongso opo sing wis tak lakoni
Segampang kuwi
Kowe nglungani

Tanpo roso salah
Saiki kowe teko

Raiso aku
Bali ning sandingmu
Lalekno tresnamu
Wes ajur kabeh rosoku

Cukup semene wae
Antara aku ra kowe
Dadekke pelajaran kanggo
Sakteruse
Lilakno aku

Tekan saiki
Aku raiso lali
Keloro ati iki nganti kepati pati
Kowe ra rumongso opo sing wis tak lakoni
Segampang kuwi
Kowe nglungani

Tanpo roso salah
Saiki kowe teko

Raiso aku
Bali ning sandingmu
Lalekno tresnamu
Wes ajur kabeh rosoku

Cukup semene wae
Antara aku ra kowe
Dadekke pelajaran kanggo
Sakteruse
Lilakno aku

Raiso aku
Bali ning sandingmu
Lalekno tresnamu
Wes ajur kabeh rosoku

Cukup semene wae
Antara aku ra kowe
Dadekke pelajaran kanggo
Sakteruse
Lilakno aku
Lilakno aku