Lyrics Pernah Sayang - Agnesa Yosita

Pernah Sayang
by Agnesa Yosita


Wes ra koyo biasane
Saiki meneng wae
Opo ra eling biyene
Saben dino ngancani aku ning kene

Ning ngendi janjimu wingi
Sing ra bakal ninggal aku
Opo wes ra duwe ati
Lungamu mung ninggali tatu

Aku mbiyen tau ngomong sayang
Mergo tresno iki bakal kanggo tenanan
Kowe ugo tau ngomong sayang
Nanging tresnamu jebul mung dolanan

Ning ngendi janjimu wingi
Sing ra bakal ninggal aku
Opo wes ra duwe ati
Lungamu mung ninggali tatu

Aku mbiyen tau ngomong sayang
Mergo tresno iki bakal kanggo tenanan
Kowe ugo tau ngomong sayang
Nanging tresnamu jebul mung dolanan

Sayang aku jane ra ngapusi
Sliramu saiki iseh ning ati
Jujur aku iseh nduwe roso
Separuh tresnaku,
Iseh kanggo wong liyo

Aku mbiyen tau ngomong sayang
Mergo tresno iki bakal kanggo tenanan
Kowe ugo tau ngomong sayang
Nanging tresnamu jebul mung dolanan

Aku mbiyen tau ngomong sayang
Mergo tresno iki bakal kanggo tenanan
Kowe ugo tau ngomong sayang
Nanging tresnamu jebul mung dolanan