Lyrics Pendhoza - Tulisan Ati

Tulisan Ati

Tak tulis ning ati Nganggo eluh motoiki
Cerito aku ro kowe Akeh lika liku ne

Sak bendinane Mesti tak dongak dongakke
Ben supoyo awak dewe Langgeng selawase

Runggokno sworone ati Lewat lagu ku iki
Ojo nganti ngelarani
Aku mesti ora mari-mari

Matur nuwun Wis gelem ngenteni
Ratau mblenjani
Eling sumpah lan janji

Percaya wae Aku bakal merjuangke kowe
Ojo sedih atimu Separuh nyawaku sliramu

Tulisan ati iki nggambarke kabeh rasa
Aku ro kowe sing duweni cerita

Tulung di jaga saling percoyo
Aku ning kene mung eling sliramu
Urip raiso yen tanpo tresnamu
Kabeh mergo setyaku, setyoku …

Runggokno sworone ati Lewat lagu ku iki
Ojo nganti ngelarani Aku mesti ora mari-mari

Matur nuwun Wis gelem ngenteni
Ra tau mblenjani Eling sumpah lan janji

Percoyo wae Aku bakal merjuangke kowe
Ojo sedih atimu Separuh nyawaku sliramu

Matur suwun Wis gelem ngenteni
Ra tau mblenjani
Eling sumpah lan janji

Percoyo wae Aku bakal merjuangke kowe
Ojo sedih atimu Separuh nyawaku sliramu