Lyrics Ndarboy Genk - Tak Kan Berpisah

Tak Kan Berpisah

Bengi iki aku kelingan
Pertama kali dewe kenalan
Niatku arep tak gawe pelarian
Soyo suwe aku ngeroso nyaman

Ora gampang ngadepi aku
Ra gampang ngerteni sikapku
Sabarmu tak akoni hebat
Sliramu jan ra tau sambat
Mugo wae tresno ne dewe kuat

Matur suwun sampun nggawe nyaman
Aku percoyo tresnamu tenanan
Janjiku bakal selalu setia
Mugo Gusti nyandingno ning Pelaminan

Ngapurane yen aku akeh salah
Sabarmu neng aku ora kenal lelah
Kupertahankan dengan susah payah
Kita tak akan berpisah 

Tak kan berpisah
Semua pasti akan indah