Lyrics Happy Asmara - Pingin Nangis Tapi Isin

♪Pingin Nangis Tapi Isin♪

Gede tresnoku
Tulus kanggo sliramu
Tegone mbok sio sio
Nganti atiku loro

Pepes awakku
Ambruk cagak atiku
Pengen nangis tapi isin
Mung iso ngempet ning njero batin

Yen tak rasakke jebule kok seje
Rapodo karo manise ucape
Opo kowe seneng yen ati iki kelaran
Tresnoku tibak’e mbok gawe dolanan
Kebangeten nggonmu nyikso atiku
Wes kadung sayang
Kowe malah ngilang

Gede tresnoku
Tulus kanggo sliramu
Tegone mbok sio sio
Sampek atiku loro

Pepes awakku
Ambruk cagak atiku
Pingin nangis tapi isin
Mung iso ngempet ning njero batin
Kebangeten nggonmu nyikso atiku
Wes kadung sayang,
Kowe malah ngilang

Gede tresnoku
Tulus kanggo sliramu
Tegone mbok sio sio
Sampek atiku loro

Pepes awakku
Ambruk cagak atiku
Pingin nangis tapi isin
Mung iso ngempet ning njero batin

Gede tresnoku
Tulus kanggo sliramu
Tegone mbok sio sio
Sampek atiku loro

Pepes awakku
Ambruk cagak atiku
Pingin nangis tapi isin
Mung iso ngempet ning njero batin
Pingin nangis tapi isin
Mung iso ngempet ning njero batin