Lyrics Dory Harsa - Sing Tak Sayang Ilang

Sing Tak Sayang Ilang
by Dory Harsa

Wis seprene suwene
Aku urip karo kowe
Mergo kahanan
Kowe ngajak pisahan

Opo kowe ra kelingan
Janji urip bebarengan
Nompo onone
Keadaan

Mergo kahanan
Kowe ninggal sayang
Tak terimo
Masio atiku kelaran

Sopo wonge
Atine sing ora lara
Kowe medot tresno
Mergo wong liyo

Opo salahku
Opo kurangku
Tego temen kowe
Ninggal aku

Sing tak sayang ilang
Jaremu aku kurang sayang
Sing tak sayang ilang
Jaremu aku kurang berjuang