Lyrics Denny Caknan - Proliman Joyo

"Proliman Joyo"

Gemerlape lintang wengi iki sing tak sawang
Ngelingke aku marang sliramu
Bebarengan nyawiji, ono ning kutho iki
Njogo roso, ngukir tresno ning ati

Ora bakal lali, ungo iki kanggo sliramu
Mugo iso dadi pengarepanku
Ananging saiki, bedo sing tak lakoni
Kowe lungo, ninggal loro, kabeh wis mbok blenjani.

Proliman joyo ninggalke cerito loro
Sampek ati sliramu ninggalke aku
Aku ning kene, Nguatke ati
Ngempet eluh tangis sing ra iso tak apusi

Cukup kuberkorban
Cukup aku bertahan
Gede egomu
Sing bgambyarke kabeh impian

Ora bakal lali, ungo iki kanggo sliramu
Mugo iso dadi pengarepanku
Ananging saiki, bedo sing tak lakoni
Kowe lungo, ninggal loro, kabeh wis mbok blenjani.

Proliman joyo ninggalke cerito loro
Sampek ati sliramu ninggalke aku
Aku ning kene, Nguatke ati
Ngempet eluh tangis sing ra iso tak apusi

Proliman joyo ninggalke cerito loro
Sampek ati sliramu ninggalke aku
Aku ning kene, Nguatke ati
Ngempet eluh tangis sing ra iso tak apusi

Cukup kuberkorban
Cukup aku bertahan
Gede egomu
Sing bgambyarke kabeh impian