Lyrics Denny Caknan - Los Dol

Los Dol
by Denny Caknan

Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan dik elingo yen mantan nakokne kabarmu tandane
Iku ora rindu,
Nanging kangen kringet bareng awakmu

Tak gawe los dol blas aku ra rewel
Nyanding sliramu sing angel di setel
Tutuk - tutuk no chatingan karo wong liyo
Rapopo, aku ra gelo,

Kok tutup - tutupi, nomere mbok ganti
Firasat ati angel di apusi
Senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas
Titeni, bakale ngerti

Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan dik elingo yen mantan nakokne kabarmu tandane
Iku ora rindu,
Nanging kangen kringet bareng awakmu

Kok tutup - tutupi, nomere mbok ganti
Firasat ati angel di apusi
Senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas
Titeni, bakale ngerti

Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan dik elingo yen mantan nakokne kabarmu tandane
Iku ora rindu,
Nanging kangen kringet bareng awakmu

Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan dik elingo yen mantan nakokne kabarmu tandane
Iku ora rindu,
Nanging kangen kringet bareng awakmu
Nanging kangen kringet bareng awakmu