Lirik Salah Pilih - Ndarboy Genk

Salah Pilih

Play MP3



Jerene aku mung siji sjine
Seng bakal mbok tresnani saklawase
Nanging opo bukti kabeh mung sawates janji
Nyatane ono seng liyo neng mburi

Yen pance kowe seneng karo dekne
Njuk kanggo ngopo aku ngeboti kowe
Aku wes ra nrimo tresnoku mbok sio sio
Ngapuro tanpo pamit aku lungo

Aku ra bakal bali, kowe resah nggoleki
Uwes kadung loro ati mergo kowe seng njalari
Senajan abot sanggane  kudu pisah ro kowe
Nanging yen tak pikir ncen aku seng salah
Aku seng salah milih kowe

Opo kowe ora rumongso nek pancen lowe seng salah
Bubaran wae nek koyo ngene carane
Wes ora usah dibacutno timbang kowe ora betah
Lungo seng adoh atiku wes emo

Yen pance kowe seneng karo dekne
Njuk kanggo ngopo aku ngeboti kowe
Aku wes ra nrimo tresnoku mbok sio sio
Ngapuro tanpo pamit aku lungo

Aku ra bakal bali, kowe resah nggoleki
Uwes kadung loro ati mergo kowe seng njalari
Senajan abot sanggane  kudu pisah ro kowe
Nanging yen tak pikir ncen aku seng salah
Aku seng salah milih kowe

Opo kowe ora rumongso nek pancen lowe seng salah
Bubaran wae nek koyo ngene carane
Wes ora usah dibacutno timbang kowe ora betah
Lungo seng adoh atiku wes emo

Opo kowe ora rumongso nek pancen lowe seng salah
Bubaran wae nek koyo ngene carane
Wes ora usah dibacutno timbang kowe ora betah
Lungo seng adoh atiku wes emo
Lungo seng adoh atiku wes emo
Lungo seng adoh atiku wes emo