Lirik Ingkar Band - Pelampiasan

"Pelampiasan"

Play MP3




Cerito o kabeh ungkapno
Tentang wong sing mbok tresnani
Kehadiranku ra mbok tompo
Pas koe nangis nunggu de'e bali
Sanadyan aku sing merjuangke ati

Kowe ngmong butuh aku nggo sandaran
Tapi kui kabeh mung pelampiasan
Bukane aku wegah nompo
Pas kowe curhat keloro loro
Neng atimu ise ono wong liyo

Salahku ngarep luwih
Ahire atiku sing perih
Weh dadi nasibe kudu pamrih
Sak umpomo aku ngerti
Tresnomu dudu dinggo aku
Rabakal aku nyepelekke waktu

Kowe ngmong butuh aku nggo sandaran
Tapi kui kabeh mung pelampiasan
Bukane aku wegah nompo
Pas kowe curhat keloro loro
Neng atimu ise ono wong liyo

Salahku ngarep luwih
Ahire atiku sing perih
Weh dadi nasibe kudu pamrih
Sak umpomo aku ngerti
Tresnomu dudu dinggo aku
Rabakal aku nyepelekke waktu

Salahku ngarep luwih
Ahire atiku sing perih
Weh dadi nasibe kudu pamrih
Sak umpomo aku ngerti
Tresnomu dudu dinggo aku
Rabakal aku nyepelekke waktu