Lirik GuyonWaton - Ajur Mumur

"Ajur Mumur"

Play MP3



Uwes tak sadari
Aku ra sempurna
Nanging atimu kui luweh olo
Atos omonganmu ngalarani atiku
Wes tak turuti kekerepanmu

Terus ngulayani atiku seng suci
Kubertahan tetap tak lakoni
Koe milih kae ngingkari janjimu
Aku ngerti cintamu palsu

Nangis pilu garing banyu motoku
Kelingan esem mu nggawe ku bertahan
Nanging perih merelakan cinta ini
Ajur mumur uripku nyanding karo sliramu

Terus ngulayani atiku seng suci
Kubertahan tetap tak lakoni
Koe milih kae ngingkari janjimu
Aku ngerti cintamu palsu

Luputku mileh koe
Nyesel nemokke koe
Wes rabutuh sayangmu
Tak cubo ngilangke roso

Nangis pilu garing banyu motoku
Kelingan esem mu nggawe ku bertahan
Nanging perih merelakan cinta ini
Ajur mumur uripku nyanding karo sliramu

Nangis pilu garing banyu motoku
Kelingan esem mu nggawe ku bertahan
Nanging perih merelakan cinta ini
Ajur mumur uripku nyanding karo sliramu
Ajur mumur uripku nyanding karo sliramu