Lirik Ndx aka - Goblok

kok aku iso nganti goblok koyo ngene 
nangismu karo aku bahagiane karo liane
bola bali ati mbok larani
naging koe tetep tak tresnani
roso sayangku tak setel ra kejeron

ketimbang soyo ajur aku mundur alon alon
wes tak loske koe ro liyane
pancen kabeh iki wes dadi dalane
rasane atiku loro yen kelingan janji janji

mbiyen ngomonge tresno eh jebule mung ngapusi
pisan pindo tak ngapuro

ping telu ro wong liyo
 ping papat malah lungo
ashhh atiku wis kulino
dilarani bola bali ngopo tak baleni
opo koyo ngene roso tresnoku tekan mati

aku pengen lali kepiye carane
duh gusti atiku ambyar rasane
wes hop stop aku rakuat tenan
nglakoni tresno iki
rasane dadi edan

saiki aku sadar koe 
nangis neng pundakku
tok jileh nggo bersandr
nek wis mari nginggal aku

tangis air matamu 
kubalas dengan cinta
tapi kasih sayangku 
kau balas dengan luka
cidro ati iki
ben tak tambani

tulung koe lungo wae
please dont back to me
sepurane kabeh iki salahku

teko ku nglarani atimu
lungoku gawe tangise sliramu

opo raiso dibaleni
cerito tresno koyo wingi
janjiku bakal tak tresnani
kowe tekane mati